Intrebari generale despre montaj parbrize, lunete si geamuri laterale.

Echipa New Best Glass Constanta comercializeaza si monteaza parbrize, lunete si geamuri laterale omologate pentru toate marcile si tipurile de autovehicule: autoturisme, microbuze, camioane, autocare, autoutilitare si utilaje. Geamurile auto pot fi originale sau aftermarket, provin de la cei mai cunoscuți producatori si indeplinesc normele europene de siguranta si calitate in domeniu. In cei peste 15 ani de activitate am reusit sa dezvoltam un stoc impresionant de parbrize, lunete si geamuri laterale care ne permite sa va oferim cu servicii rapide de montaj.

Da, montajul se face in baza unei programari initiale la numarul: 0733 933 762.

Timpul de montaj difera In functie de tipul de geam auto de care aveti nevoie (parbriz, luneta sau geam lateral). Montajul propriu-zis poate dura de la 15 minute la aproximativ 1 ore pentru cazurile in care parbrizele care se monteaza cu adezivi speciali. In unele cazuri, autovehicului poate avea nevoie de o perioada de stationare dupa montaj. Spre exemplu, in cazul geamurilor laterale culisante in portiera stationarea nu este necesara. In schimb, un parbriz montat cu ajutorul adezivilor speciali va avea nevoie de aproximativ 2 ore de stationare pentru o fixare sigura. In momentul programarii pentru montaj, va vom informa despre durata efectiva a montajului.

Montajul parbrizelor, lunetelor si geamurilor laterale se executa intr-un mediu sigur, in hala centrului nostru, situata in Constanta, pe strada Bucuresti, numarul 17, conform programului de lucru. Pentru situatiile de urgenta care se produc in afara programului de lucru sau intr-o maniera care nu va permit deplasarea la centru, echipa noastra se va deplasa la adresa dumneavoastra.

Da. Parbrizele, lunetele si geamurile laterale montate de echipa New Best Glass Constanta au o GARANTIE de 2 ANI, care se aplica in cazurile de exfoliere sau deformare optica a geamului si pentru problemele de etanseitate care rezulta in urma montajului. Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat din urmatoarele cauze: incendiu, soc termic, caroserie deformata, alte defectiuni ale autovehiculului, lipsa unor piese din imediata vecinatate a produselor montate, grindina, fulger, traznet, furtuna, caderi masive de zapada, contact cu zgura sau pietre.

Echipa Best Glass Constanta va ofera in avans toate detalii necesare despre pretul serviciilor disponibile in centrul nostru. Dupa ce ne veti comunica tipul de geam care va intereseaza, tipul de autovechicul si marca, va vom spune cu exactitate pretul. Acesta va include atat costul geamului, cat si manopera si accesoriile suplimentare.

Sfaturi utile dupa montajul parbrizului, lunetei sau geamului lateral

Este recomandat sa se respecte termenul de uscare al solutiei folosite pentru lipire. Astfel, autovehiculul nu se spala in urmatoarele 48 de ore de la montaj, deoarece jetul de apa poate afecta calitatea adezivului.

Banda adeziva aplicata pe parbrizul proaspat montat are rolul de a oferi o mai buna sustinere geamului auto pana la momentul in care acestea se fixeaza complet pe caroserie. Este important sa respectati recomandarile pe care echipa New Best Glass vi le ofera dupa montaj.

Parbrizul montat cu ajutorul adezivilor speciali va avea nevoie de aproximativ 2 ore de stationare pentru o fixare sigura. Dupa cele 2 ore de stationare puteti relua sarcinile zilnice, respectand insa specificatiile transmise de echipa New Best Glass Constanta.

Pentru a mentine cat mai mult timp stralucirea noului parbriz, echipa New Best Glass Constanta va recomanda sa utilizati produse de ingrijire de cea mai buna calitate, care sa asigure un grad mare de claritate si o suprafata cat mai curata noului geam auto.

TOP