Adezivi Speciali - New Best Glass

Adezivii speciali pentru geamurile auto au rolul de a oferi un grad ridicat de sigilare si siguranta dupa montarea parbrizului, lunetei, geamului laterale fix sau geamului triunghiular.

Pentru a va putea oferi un rezultat optim si o etanseitate corecta, am ales sa lucram cu renumitii adezivi speciali SIKA pentru montajul parbrizelor, lunetelor, geamurilor laterale fixe si geamurilor triunghiulare.

Adezivii speciali SIKA folositi pentru montajul parbrizelor, lunetelor, geamurilor laterale fixe sau geamurilor triunghiulare ofera o mecanica buna si un timp de imobilizare foarte bun, de pana la maxim 2 ore, in functie de tipul de geam auto pentru care a fost utilizat. Un alt avantaj al adezivilor SIKA este acela ca nu contine solventi si previne aparitia coroziunii de contact la caroseriile din aluminiu.

Calitatea superioara a adezivilor speciali pentru geamurile auto este sporita de modul corecta de aplicare a substantei. Procesul de lipire a geamului auto incepe cu aplicarea unei substante volatile cu rol de activator, menita sa curete de praf suprafata de lipire. Inainte de aplicarea adezivului special, suprafata de lipire este degrestata cu ajutorul unui lichid special, tocmai pentru a putea exploata la maxim gradul de alipire a renumitilor adezivi SIKA.

Adezivii pentru geamuri auto sunt produsi la standardele fabricantilor de automobile si ofera o receptie radio optima pentru antena integrata in parbriz.

TOP