Despre Noi

Bine ati venit pe pagina oficiala a centrului de montaj geamuri auto, New Best Glass Constanta!
Daca va aflati aici, inseamna ca masina dumneavoastra are nevoie de un parbriz, o luneta sau un geam lateral nou. Ati nimerit exact unde trebuie! Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul montajului de geamuri auto, New Best Glass Constanta reprezinta principala alegere a soferilor aflati in cautarea unei solutii rapide si eficiente la un cost avantajos. New Best Glass Constanta comercializeaza si monteaza o gama variata de parbrize, lunete, geamuri laterale, geamuri triunghiulare si chedere pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autocare, camioane si utilaje.

AVANTAJELE OFERITE DE ECHIPA NEW BEST GLASS CONSTANTA SUNT:
Montaj rapid pentru orice tip de parbriz, luneta, geam lateral sau geam triunghiular. Montajul dureaza aproximativ 1 ora si include utilizarea de tehnologii si materiale de ultima generatie care garanteaza pentru un rezultat excelent. Dupa montaj, autovehiculului stationeaza pentru 2 ore in hala noastra, pe plan drept, in cele mai bune conditii de siguranta si protectie, dupa care poate fi pus in miscare.

Garantie pentru geam si montaj. Orice parbriz, luneta, geam lateral sau geam triunghiular montat in cadrul centrului nostru beneficiaza de 2 ani GARANTIE. Aceasta se acorda in caz de exfoliere, deformare optica sau viciu de montaj. Garantia montajului se acorda tot pentru o perioada de 2 ani si se refera la etanseitate. Pe perioada garantiei orice defect de fabricatie sau problema de etanseitate se remediaza fara nici un cost din partea clientului.

Stoc variat de geamuri auto. Centrul New Best Glass Constanta detine pe stoc parbrize, lunete, geamuri laterale sau geamuri triunghiulare pentru orice tip de autoturism, autoutilitara, autocar, camion și utilaj. Acest fapt ne ajuta sa va oferim cu promptitudine servicii rapide de montaj.

Utilizarea de adezivi premium. SIKA este marca de adezivi cu ajutorul careia echipa New Best Glass Constanta ofera rezistenta sporita si lipire rapida parbrizelor, lunetelor si geamurilor laterale montate in cadrul centrului.

Montaj de urgenta in afara centrului. Pentru incidentele care se produc in afara orelor noastre de program sau intr-o imprejurare care nu va mai permite deplasarea, va stam la dispozitie cu servicii de montaj la locul producerii incidentului. Nu trebuie decat sa ne contactati telefonic. Stocul nostru variat de geamuri auto ne permite sa inlocuim rapida un parbriz, o luneta sau un geam lateral avariat.

CE NE RECOMANDA CA PERTENERI DE INCREDERE? Miile de clienti multumiti si nenumaratele geamuri inlocuite de-a lungul activitatii au construit renumele de astazi al New Best Glass Constanta; profesionalismul, seriozitate si implicarea echipei noastre l-au consolidat.

Galerie New Best Glass Constanta


Cariera New Best Glass Auto

Vrei sa lucrezi cu o echipa de profesionisti? Trimite-ne CV-ul tau!
informatii@parbrizeconstantaieftine.ro

TOP